Кристијан Голубовић проговорио је о претњи Јелене Илић, девојке Ивана Маринковића, да ће га наводно тужити и одузети му Версаће купатило.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanmarinkovic79_official

 

- Нит мене она интересује, нити он. Она не може то јер није навикла да живи у Версаће купатилу. Њен муж или дечко личи на пропалог Сунђер Боба са гардеробом од 18 евра, а она изгледа као да ју је веш машина избацила. Тако да не знам шта ће њој Версаће купатило. Вероватно би се негде ис*ала на плочице, па би морала да чисти додатно. Она је можда промашила тужбу, требала је њега да тужи јер је њу малретирао, а она је њега избола маказама - рекао је Голубовић.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristijan.krile_official

 

- Ја имам у телефону где је он сав крвав избушен и исечен од ње дошао у 27. марта на Дорћолу и рекао "јао она Јелена опет ме је тукла" имам све снимљено. Замислите они живе заједно, боду се маказама и она сад тужи мене, а ја ни не знам ко је она. Знам да је девојка са југа земље и једном у животу сам их видео у кафани и ни једном више. Ето то је жеља да имају Версаће купатило, али требају да схвате да за Версаће купатило треба да уживате у томе и да знате шта то значи - рекао је Голубовић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".