Иако су позната породица, Лепа Брена каже да су се Живојиновићи одувек трудили да имају "нормалан" приватан живот и да њихова деца имају нормално детињство.

Брена је сада открила и неке непознате ствари из породичног живота - ко троши највише новца, ко најбрже плане и ко је најемотивнији, а ко најпроблематичнији у породици.

Фото: Инстаграм принтскрин/lepa_brenaa_fp

 

- Пре једно две, три године, синови су престали да користе наше картице. Филип, наравно, много раније. Они сви раде, имају своје фирме, веома су вредни и радни, али Виктор и дан-данас зна да ме подсети. Кад ми стигне на телефон порука о потрошњи, онда знам да је моја картица код њега, испричала је Брена, која је открила да су Боба и Виктор најимпулсивнији, а Филип, Стефан и она много смиренији.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам та која плачем, ја плачем на концертима, на филмовима, кад читам књигу, кад гледам серију. Увек се расплачем на велику количину нежности и љубави, када добијем или када гледам на телевизији да неко показује љубав и пажњу. Мислим да је то код нас на Балкану некако неуобичајено да покажеш да некога волиш, како сте пажљиви, и ја сам прва која плаче, изјавила је Брена, која је открила да Боба није највећи гурман у породици, али и признала ко је најпроблематичнији:

- Ми једино имамо два пса који су проблематични, који ништа не слушају, и трећег који је угризао сваког ко је ушао у двориште, а ко му није рекао 'Здраво, Блеки, је л' си добро', значи с љубављу да му се обрати.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена- ретко виђене фотографије са наступа и младости 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".