Iako su poznata porodica, Lepa Brena kaže da su se Živojinovići oduvek trudili da imaju "normalan" privatan život i da njihova deca imaju normalno detinjstvo.

Brena je sada otkrila i neke nepoznate stvari iz porodičnog života - ko troši najviše novca, ko najbrže plane i ko je najemotivniji, a ko najproblematičniji u porodici.

Foto: Instagram printskrin/lepa_brenaa_fp

 

- Pre jedno dve, tri godine, sinovi su prestali da koriste naše kartice. Filip, naravno, mnogo ranije. Oni svi rade, imaju svoje firme, veoma su vredni i radni, ali Viktor i dan-danas zna da me podseti. Kad mi stigne na telefon poruka o potrošnji, onda znam da je moja kartica kod njega, ispričala je Brena, koja je otkrila da su Boba i Viktor najimpulsivniji, a Filip, Stefan i ona mnogo smireniji.

Foto: ATA images

 

- Ja sam ta koja plačem, ja plačem na koncertima, na filmovima, kad čitam knjigu, kad gledam seriju. Uvek se rasplačem na veliku količinu nežnosti i ljubavi, kada dobijem ili kada gledam na televiziji da neko pokazuje ljubav i pažnju. Mislim da je to kod nas na Balkanu nekako neuobičajeno da pokažeš da nekoga voliš, kako ste pažljivi, i ja sam prva koja plače, izjavila je Brena, koja je otkrila da Boba nije najveći gurman u porodici, ali i priznala ko je najproblematičniji:

- Mi jedino imamo dva psa koji su problematični, koji ništa ne slušaju, i trećeg koji je ugrizao svakog ko je ušao u dvorište, a ko mu nije rekao 'Zdravo, Bleki, je l' si dobro', znači s ljubavlju da mu se obrati.

BONUS GALERIJA: Lepa Brena- retko viđene fotografije sa nastupa i mladosti 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".