Pevačica Lepa Brena i nekadašnji proslavljeni teniser, a danas uspešan biznismen Slobodan Boba Živojinović, zajedno su 35 godina, od čega 31 u braku. Muzička zvezda sada se prisetila njihovog prvog susreta i početka ljubavne priče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Ja sam Bobu videla prvo na nekim naslovnim stranama. Moram da ispričam jednu anegdotu. Kada sam putovala puno, meni su prilazili poznati i uspešni ljudi, koji su bili značaju u Jugoslaviji. Nebitno da li iz sveta sporta, šoubiznisa. Prvi put smo se sreli na premijeri mog filma 'Hajde da se volimo' drugi deo. Kada mi je pokojni Bata Živojinović rekao: 'Breno, šta radiš na toj promociji, je l' znaš ko ti je tamo? Tamo ti stoji Slobodan Boba Živojinović. Šta radiš ovde, idi i pozdravi ga'. Ja sam onda kroz tu masu ušla brzo, brzo i kažem mu: 'Pa dobro, šta si ti čekao do sada?' i onda ga zagrlim i poljubim kao da se znamo mnogo godina. Boba je bio iznenađen mojim nastupom. Mene su upozoravali na njega, pričali su mi da je veliki plejboj. Uvek sam razmišljala ako je posvećen tenisu kao ja putovanjima i koncertima, mi nemamo vremena da upoznamo nekoga. Čak i da upoznaš, nemaš vremena za predupoznavanje - ispričala je pevačica u emisiji "Amidži šou" i dodala:

- Otišli smo na tvrđavu u Novom Sadu, sutradan, na večeru. Na večeri smo se dogovorili da ćemo se viđati, družiti, mada smo znali da je to bio spoj koji je bilo jako teško razdvojiti.

Svadba Brene i Bobe bila je te 1991. događaj godine, a prepričava se i dan danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Celu svadbu organizovao je Boba. Nama su došli prijatelji iz celog sveta, Australije, Amerike, Kanade, sećam se, on je poručio kavijar i šampanjac iz Holandije. Ja sam imala neko moje omiljeno vino, jedan Mateus koji sam pijuckala. Sećam se da je tada poručio 300 litara tog vina za sve naše goste, kojih je bilo 650. U prvih 45 minuta je otišlo svih 300 boca tog vina, ja uopšte nisam stigla da popijem. Posle svadbe su počela da nam krče creva. Ja pitam njega je l' nešto pio, on kaže da nije ništa ni jeo ni pio. Mi smo poručili doručak da jedemo prvi put - ispričala je Brena.

Brena je ovom prilikom otkrila i još jednu anegdotu.

- Mi smo te godine snimali film ''Hajde da se volimo'' i snimali smo scenu sa Gidrom na bazenu gde snimamo pesmu ''Udri Mujo'' i ja pevam i kako gledam, jer niko nije bio osim Slakog greha i filmske ekipe, vidim prolazi visok, lep, zgodan i markantan muškarac. Tu se zadržava i mi završimo snimanje. Posle pitam Raku Đokića, ko je tu bio, kaže on ma nebitno, neko je došao bezveze na trening da pliva na bazenu. Mi dobijamo novi raspored za celu filmsku ekipu, nas 250 se pomera na drugu lokaciju, da snimamo scene na Divčibarama i tek kada je bila premijera filma onda mi je Raka priznao da je to bio Boba Živojinović, i rekao mi je: ''Morao da prebacim celo snimanje jer da ste tu upoznali, pitanje da li bismo završili film'' - ispričala je Brena kroz smeh.

 

Foto: ATA images

 

 

 

Čvrst i stabilan odnos izgradili su zahvaljujući neizmernoj ljubavi, međusobnom poštovanju i podršci.

- Mi smo 35 godina zajedno. Naša ljubav je prerasla u nešto mnogo snažnije i ozbiljnije. Imamo tri predivna momka. Filip je iz njegovog prvog braka i veze, ali ih ja sve smatram kao našu decu. Podržavam ih, volim ih isto. Koliko date deci ljubavi, oni im toliko vrate i uzvrate - rekla je pevačica, koja je sa Bobom dobila dva sina.

Foto: ATA images

 

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".