Само овог петка, како је званично саопштено, погинуло је најмање четворо људи, док је повређено 17 особа. У последња два дана две особе су извршиле самоубиство.

Возач "аудија" О. Ј. (48), који је данас тешко повређен, када се његов аутомобил око 16.30 сати преврнуо и запалио на ауто-путу код Катуна, подлегао је повредама у вечерњим сатима.

Како се касније сазнало, ради се о угледном нишком привреднику, власнику ланца трговинских објеката у Нишу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Два самоубиства

Само у последња два дана две особе су извршиле самоубиство, док је, према званичним подацима, двоје спасено након покушаја суицида. Спаса, нажалост, није било за мушкарце из Младеновца и Алибунара.

Према писању медија, М. В. (66), обесио се у четвртак у дворишту куће у Младеновцу. Његово тело је послато на обдукцију.

Вечерас је дошло до трагедије и у месту Николинци у општини Алибунар, када се за сада непознати мештанин разнео ручном бомбом, такозваном кашикаром. Како се наводи, све се одиграло у у његовој кући и није било других жртава.

Покушај самоубиства догодио синоћ око 23 сата, када је М. М. (36) из Београда, пуцао себи у слепоочницу на Радан планини, тачније испред планинарског дома, где је дошао са супругом на дводневни одмор. Наиме, пуцњу у слепочницу није претходила свађа и расправа, па разлог покушаја самоубиства и даље није познат.

Нажалост, још један покушај суицида, догодио се данас када се мушкарац (61) упуцао пиштољем у груди, у купатилу своје куће у Нишу. Он је са тешким телесним повредама превезен у Универзитетски клинички центар, где му је одмах одрађена комплетна дијагностика и торакодренажа, и тренутно је стабилних виталних параметара.

Пуцњава у Тутину

Полиција у Тутину, вечерас лишила је слободе М. Ћ. из истог града, због сумње да је испалио више хитаца у једном бутику и том приликом ранио суграђанина

Тај део града био је блокиран, а екипе Хитне помоћи изашле су на лице места и повређеног пребацили у болницу.

Мотив пуцњаве још увек није познат.

Удес за удесом

У несрећи која се догодила у раним јутарњим сатима између Новог Бечеја и села Башаид код Кикинде, погинуо је Љубомир М. (62) из Башаида. Он је настрадао када је комби који је на посао превозио још петорицу радника, слетео с пута и преврнуо се.

Данас око 18 сати се догодила још једна саобраћајна несрећа у Милешевској улици на Врачару, у којој је повређен мушкарац стар 33 године.

А само још једна несрећа у низу, догодила вечерас око 19.40 сати на улазу у Будисаву из смера Каћа, када су се директно сударила два возила. Према првим информацијам повређене су две особе.

Преврнуо се аутобус пун ђака

Аутобус са ђацима који су путовали из школе на релацији Стара Пазова - Крњашевци преврнуо се данас око 14 сати код Војке. Петоро ђака повређених у саобраћајној несрећи код Војке тренутно се налази на у Универзитетској дечјој клиници Тиршова. Један ученик (14) је задобио теже повреде. За сада, међутим, нису познати детаљи у вези са његовим здравственим стањем, као ни у којој болници се налази.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Саобраћајна несрећа се, према незваничним инфорамцијама, догодила кад је возач аутобуса Предраг А. изгубио контролу над возилом и слетео са пута. Како се сумња, на њега је потом налетео аутомобил из супротног смера који је након судара завршио у каналу.

Повреде је задобио и возач аутомобила. Наводно, возач аутобуса је након несреће разбијао прозоре да деца могу да изађу.

Погинули на радном месту

Воз је јутрос ударио мушкарца (60) на Железничкој станици у Рипњу. Он је с тешким повредама превезен у болницу.

Радник на изградњи брзе пруге погинуо је јуче нешто пре 9 сати у Новом Саду. Још један несрећа догодила се на радном месту, само пола сата касније.

Турски држављанин подлегао је повредама након пада са 10 метара висине на градилишту у Новом Пазару.

(Блиц)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".