Потресне вести погодиле су највише његову породицу. Синиша Михајловић је, током играчке каријере у Серији А, оженио познату италијанску водитељку Аријану Рапаћони, с којом има петоро деце - ћерке Викторију и Вирџинију, као и синове Мирослава, Душана и Николаса.

Међу бројним јавним личностима, коју је Михина смрт потресла, је и певачица Андријана Анчи Дабетић, која је 1994. године била у емотивној вези са њим. Певачица никад није крила да је Синиша био њена велика љубав.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Production

 

- Заиста ме је погодила ова вест. Жао ми је првенствено његове породице која је остала без сина, брата, оца и супруга, а затим и свих нас који смо га познавали и уверили се каква је легенда и човек био - рекла је са кнедлом у грлу Анчи и додала да ће га се сећати као човека веселе нарави. - Памтићу га као занимљивог и шармантног човека који је волео живот, истакла је.

Анчи се присетила и неких детаља везе са Синишом и открила зашто су ракинули.

ФОТО: М. Вукадиновић

 

- Било је занимљиво и кратко. Сећам се да је био на једном мом рођендану, отварао је шампањац, смејали смо се и проводили како већ то обично бива на рођенданима. Веза је пукла јер смо имали превише обавеза, нисмо имали времена за нас. Ја сам те године освојила титулу мис и упоредо певала, буквално од седам дана шест сам радила. Синиша је живео у Ђенови, имао је паузу у првенству и велике планове са мном. Планирао је летовање, али сам имала уговорене наступе током читаве сезоне и нисам отишла. Исто тако, нисам желела да будем само девојка неког фудбалера. Имала сам име и презиме, занимање, каријеру и тако се и завршила наша љубавна прича. Остали смо у пријатељским односима, после тога се видели још два,три пута на неким дешавањима - испричала она за "Гранд" и додала: - Како смо се лепо дружили, лепо смо и остали пријатељи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".