Глумац Бојан Перић својевремено је био у вези с прелепом Анђелом Павловић. Медији су о томе нашироко извештавали, а након раскида, интересовање јавности за младу Анђелу је утихнуло, те је тако и она нестала из медијског простора.

 

 

Међутим, мало је познато да је она ћерка наше познате позоришне глумице Даниеле Кузмановић Павловић, коју тренутно гледамо у серији "Игра судбине".

 

 

Даниела је позната позоришна глумица и стални је члан Народног позоришта у Београду. Снимила је неколико филмова, глумила је у серији “Неки нови клинци” и "Игра судбине". Ипак, највећи успех је остварила у позоришту. Значајне улоге постигла је у представама “Идиот”, “Тетовирана ружа”, “Опасне везе”, “Стање шока”, “Призори егзекуције” и “Женски оркестар”.

 

 

Анђела Павловић је дуго била у вези са младим глумцем, а иако су им предвиђали брак, раскинули су у октобру пре три године.

Бојан Перић је том приликом изјавио да то није ништа ни ново ни чудно.

Фото: Катарина Михајловић

 

 

- То је саставни део живота, један моменат који је такав какав јесте и ништа ту није ново ни чудно. Тако сам ја то доживео - испричао је након раскида Бојан Перић за “Сторy”.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".