Масовна претрага терена у којој учесвују грађани и професионалци још није дала резултате.

Девојка је последњи пут, подсетимо, виђена у понедељак у старом делу Прибоја кад је око 16 сати изашла из породичне куће и од тада јој се губи сваки траг. Претпоставља се да је на себи имала зелену јакну и сиву тренерку и црне чизме.

- Отишла је наводно до продавнице да купи чипс. Мајка ју је пустила саму. Порука је нађена у њеном телефону који није понела. Оставила је и наочаре. Лева рука је повређена - наводи се на сајту Нестали Србија.

Последњи пут камере су је снимиле у подвожњаку на железничкој станици након чега се наводно упутила стазом здравља која иде упоредо са реком Лим. Двојица очевидаца пријавила су да су је видели око 16.15 сати.

Девојка је крајем септембра, подсетимо, такође нестала, а на брду Бић изнад Прибоја покушала је самоубиство тако што се отровала лековима.

Тада се читав Прибој удружио и кренуо у потрагу, нашли су је недуго потом без свести, а лекари у прибојској болници су јој једва спасили живот.

Породица моли све људе, уколико имају било какве информације о нестанку, да пријаве на бројеве телефона 064/3090-601 или 064/1435-423 или најближој полицијској станици.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".