Синиша је преминуо у 53. години живота након дуге и тешке борбе са леукемијом.

Оставио је неизбрисив траг у историји фудбала. Дирљиве опроштајне поруке стижу са свих страна света, а бројне анегдоте из живота и каријере непоновиљивог фудбалера преплавиле су интернет ових дана.

Једну од најзанимљивих својевремено је испричао Михин пријатељ и кум Дејан Станковић.

Фото: ЕПА

 

Наиме, Анђело Перуци, легендарни голман, ставио је Михајловићу змију у несесер, а то га је замало коштало живота јер га је бесни Србин, коме је позлило, јурио по тренинг центру

Радња се дешава у Лацију у време када су дрес римског клуба носили Станковић, Михајловић, Манћини, Перуци, Недвед, Неста, Салас, Верон и остали великани европског фудбала.

Радња се дешава у тренинг центру Лација, а главни актери су Анђело Перуци и Синиша Михајловић.

- Миха се ужасно плаши змија... Анђело је током доласка на тренинг прегазио једну аутом, узео главу, залепио и ставио Михи у несесер (смех)... И ми смо се купали (смех), завршили све... Миха полако отвара несесер и кад је видео "шта је ово... аааааа... аааааа... аааааа...". Жут, зелен, бео... Променио је десет боја у једној секунди. Стварно му је позлило. То може Миха једном да исприча, одлична је анегдота. Јурио је Анђела по Формелу и није хтео да се врати у свлачионицу док му се нисам заклео да сам узео змију, ставио у кесу и бацио ван свлачионице. Миха хтео да га са'рани - испричао је Дејан Станковић у једном интервјуу за Мондо.

(Курир спорт)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".