Васил Тројанов Бојанов, познатији као Азис, бугарски певач поп-фолк и чалга музике, од почетка своје каријере је пролазио кроз бројне трансформације, те се представљао јавности као трансвестит и хомосексуалац. Међутим, ситуација је сада другачија, а своје женствено издање заменио апсолутно мужевним изгледом.

 

 

Азис никада није крио своје с**суално опредељење и јавно је показивао своје емотивне партнере. Пре скоро 15 година ступио је у везу са Никијем Китаецом, а у октобру 2006. године су се и венчали, а овај њихов потез шокирао је традиционални Балкан. Њихов брак није био легалан, јер бугарски закон не подржава истополне бракове.

Бугарски фолкер и његов муж били су кратко у браку, а у том периоду учествовали су у бугарском издању "Великог брата". Након што су се развели свако је кренуо својим путем и од тада нису остали ни у каквом контакту.

 

 

Азис се посветио својој ћерки Раји коју је добио 2007. године са најбољом другарицом Галом, а Ники се оженио Азисовом колегиницом Виолетом са којом има дете. Бугарски фолкер је у мају ове године постао по други пут отац и то сина.

- Постати отац, по други пут, и то у 44 години је благослов - истакао је популарни певач на Инстаграму уз фотографију са наследником, што је, признаћете, за сваку похвалу јер би се мало ко усудио да постане родитељ још једанпут у тим годинама.

(Република)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".