Наиме, како су обе биле учеснице ријалитија ''Парови'', Ана Спасојевић се тада пожалила Ави Карабатић да је добила батине од Далиле, те показала модрице по телу.

Фото: ТВ Хепи принтскрин

 

 

- Ја лежим, а Далила из чиста мира устаје из свог кревета и хвата ме за главу. Нисам имала времена да одреагујем, нисам ни очекивала да ће ме напасти што сам причала с Младеном - рекла је Ана која је описивала немили догађај.

- Прво ме је ухватила за косу и почела да ме чупа. Ухватила бих и ја њу, али ми се мотао уговор по глави - да је физички контакт забрањен. Држала сам је да не може да ме удари, јер да ме је ударила вратила бих јој сигурно. Другом руком ме је ухватила за врат и кренула да ме дави. Тад сам се сетила шта сам трпела 15 година, ал' њега нисам смела да ударим јер ми је отац. А њу не смем јер смо у ријалитију. Она ће да добије своје, то јавно кажем!

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Почела је да ме шутира. Имам модрице, огреботине, боли ме стомак јако... Имала сам грчеве колико ме је болело. Шутнула ме је и у главу. Молим бога да добијем тетанус да се не заразим - испричала је Спасојевићева.

Далила је полудела од љубоморе када је схватила да су Ана Спасојевић и њен партнер Младен Вулетић блиски и то ближи него што она може да поднесе, те је себи дала за право да Ану пребије од батина како би је одвојила од Вулетића, што је и признала једном прилком рекавши да је тачно да је до сукоба дошло и да је због љубоморе направила инцидент.

Фото: Jutarnji Program TV Happy

 

 

- Остао јој је мој прамен косе у руци. Полудела сам и молила бога да ме пусте, Зорица је скочила преко мене и молила ме да се смирим - Ана је тада говорила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".