Наводно, романса коју су многи коментарисали прилично је забринула Тањине родитеље.

- Цела прича око романсе са политичарем изазвала је бројне коментаре, али и забринула Тањину породицу. Њени родитељи су у страху како би гласине могле да утичу на њену будућност, плаше се да јој Душан поново не узме синове - открива извор за медије.

Фото: Јутјуб принтскрин/ АмиГ Схоw

 

- Замолили су је да ништа не коментарише у јавности. Надају се да ће и у овом случају важити она: "Сваког чуда три дана доста", и да ће људи заборавити на приче о певачициној новој љубави. Таман су се навикли да су унуци близу њих, брину шта би даље могло да се деси.

Тања је недавно открила и да су се њени дечаци много променили од када су почели да живе са њом, да су схватили неке друге вредности и да им материјалне ствари више нису приоритет, као и да уживају у времену које проводе са њом и њеном породицом.

- Када упоредим какви су били када су дошли и какви су сада, то је сушта супротност. Материјалне ствари им више нису приоритет као раније. Били су себични, нису умели да деле, нису били социјализовани, нисам била срећна због тога. Када су дошли, овде је било много другара, сви су им се обрадовали, тамо су живели неки гето живот, затворени у четири зида, ајпеди, све могуће машинерије, све су имали само да не мисле на мајку. Они су сада почели да се отварају, раније сам морала речи клештима да им извлачим из уста. Моја деца имају испред себе пример какав не треба бити. - рекла је Тања Савић за "24седам".

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".