Као тренер је лансирао многа имена попут Ђиђа Донаруме у Милану, а фудбал живота у Торину је играо Шпанац Јаго Фалке баш под Михајловићем.

– Неколико дана раније сам сазнао да ситуација се погоршала., изенадио сам се. Мислио сам да се опоравља, ​​био је то шок и јако јак ударац. То је велико разочарење – почео је Фалке

У Торино је дошао баш на позив легендарног Србина док је носио дрес Роме, где се није наиграо, али је међу Биковима "експлодирао".

– Желео ме је у Торину, сећам се да ме је звао 2-3 пута. Од првог дана када сам добио поштовање са његове стране... Увек је деловао као веома чврст и захтеван човек, али у ствари је био јако добар са таквим карактером... Веома тежак и тужан губитак за све који су га познавали. Знао је да ме прочита ментално.

Наставио је у емотивном тону.

– Жао ми је. Од њега учиш да се никога не плашиш. Чак и да смо играли против најјачег тима на свету увек смо мислили да можемо да победимо. Ово је био један од његових највећих врлина. Борио се до краја, нажалост та ус***а болест га је однела – закључио је 32-годишњи момак рођен у Вигу.

Фалке је у каријери играо још за Беневенто, Ђенову, Рајо Ваљекано, Алмерију, Саутемптон, Тотенхем, Виљареал, Јувентус...

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".