Јакић је истакла да јој је важно да се лепо осећа у ономе што носи, као и да је сва гардероба купљена код Кинеза по врло повољним ценама. Она не воли да купује гардеробу познатих брендова као што то чине бројне познате личности. 

- Свима се дешава да останемо без пара, али ја имам прво свој чувени коверат за уживање. Када истресем сав новчаник за 1.000 динара ћу купити своје цигарете које су скупе, отићи ћу у кафић, купићу капућино, а код куће увек имам качамак, пиринач... Нешто ћу да поједем и кажем сутра је нови дан. Ако кукаш, ти шаљеш лошу поруку и планети и космосу - каже Рушка и додаје:

Фото: Д. Мишић

 

- Никада не бројим паре у новчанику. Ако то радиш, стално кукаш колико ти је остало пара. Имам још један фазон, кад стигну рачуни, узмем их, ставим у коверат, пољубим га и кажем: "Бог ми никада не може послати оно што ја не могу да платим". И тако цео живот - каже Рушка за Курир.

Осим Кинеза, Рушка купује и половну гардеробу:

- Купујем половну одећу, а највише волим Кинезе. Сад сам пронашла на булевару бутик за тинејџере. Имам сребрну картицу код Кинеза и имам попуст од 30%. На мени је све од Кинеза - гардероба, прстење, минђуше, огрлица... Све ово што сада носим кошта 300 динара.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".