Прелепу шпанску глумицу Сару Саламо фудбалски навијачи оптужују да је уништила каријеру свом партнеру, познатом фудбалеру Иску, коме су у младости предвиђали блиставу каријеру. 

Сара је у Исков живот ушла 2017. године, а многи сматрају да управо у том периоду почиње пад форме шпанског фудбалера. Иско се у последње време баш мучи, а током прошлог лета је напустио Реал Мадрид јер је управа "краљевског" клуба одлучила да му не понуди наставак сарадње по истеку уговора у јуну ове године

Ову прилику искористила је Севиља и довела је некадашњу звезду светског фудбала бесплатно. Ипак, Иско није задовољио у клубу из Андалузије и после само четири и по месеца добио је отказ. 

Фото: Танјуг/АП

 

Навијачи су убеђени да је за отказ, као и лошу форму фудбалера заслужна његова изабраница, 30-годишња глумица. Сматрају да он више није исти човек откако је она ту.

- "Како си само упропастила Искову каријеру"; "Невероватно је како је пао у форми откако је Сара Саламо ушлау његов живот. За две године завршиће у нижелигашу. Уништила му је каријеру. Штета", само су неки од коментара на друштвеним мрежама.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sálamo (@sarasalamo)

 

Глумица је често на удару навијача и нема проблем да о томе говори јавно. Наиме, она је објавила јавно увреде које је добила због лоших игара свог дечка. 

- Реците да сте шмекер, без да ми кажете да сте шмекер - написала је Сара на свом Твитер профилу.

Ово није први пут да је лепа глумица на удару бесних људи на друштвеним мрежама. Пре две године стигла јој је претња која леди крв у жилама. Тада јој је извесна Марија Лоренцо пожелела смрт. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sálamo (@sarasalamo)

 

Није ово први пут да је вријеђају. И раније су јој разне особе слале поруке, а 2020. године је стигла једна од које се леди крв у жилама.

- Надам се да ћете умрети поред ваше двоје ружне деце - гласила је порука коју је глумица добила.  

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".