Јелена Ђоковић тренутно са породицом борави у Дубаију, а с обзиром на тамошње временске прилике време радо проводе на плажи, далеко од децембарске зиме у Европи.

Фото: АТА имагес

 

 

Супруга најбољег српског тенисера и директорка Фондације "Новак Ђоковић" није одолела да забележи прелепе тренутке уз залазак сунца, а на плажи је позирала у белој мајици и кратком шортсу, који је у први план истакао њене витке ноге.

С обзиром на то да немају често прилику да је виде у овом издању, Јеленини пратиоци нису крили одушевљење овим призором и одмах су јој упутили мноштво комплимената.

Осим здраве исхране, за Јеленину линију заслужни су и тренинзи којима се посветила пре неколико месеци. Она је одабрала капуеру - бразилску вештину која повезује елементе борилачких вештина, музике и плеса, а на друштвеним мрежама је отворено говорила о томе колико јој је у почетку било тешко.

- Открила сам капуеру овог лета и почела да учим уз Пулмаоа. Прве две недеље сам ходала као робот јер ме је сваки део тела болео... Нисам могла један склек да урадим - ни женски! Тако да… ово је стварно напредак, иако је далеко од идеалног или неког хваљења. Просто уживам у покретима, осећам се и мало детињасто док се кобајаги трудим да будем храбра кад крене ногом ка мени и тако... Лепо је. Другачије је - написала је Јелена тада уз снимак са тренинга.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".