- Наш тата, супруг, понос и љубав, Массимо Савић, напустио нас је након кратке, али херојске борбе - саоштила је породица певача.

Љубав Масима Савића и Ени Кондић трајала је 30 година, а пре него што су започели везу, мислио је да је она престрога и препаметна за њега.

Познати хрватски певач Масимо Савић имао је занимљиве љубавне везе, неке су биле и са познатим колегицама.

 

 

Једна од таквих била је она с Беби Дол, али већ 30 година траје његов брак са Ени Кондић. Може се рећи да су имали један од најстабилнијих бракова на сцени.

Масимо и Ени Кондић упознали су се у кући аранжера Крешимира Клеменчића, који је тад интензивно радио са Јосипом Лисац. Ени је за Јосипу направила песму 'Богиња' и 'Јутро'.

Ени је аутор и његових бројних песама, а с њом у браку добио је ћерку Мирну. Занимљиво је да се Масиму чинило да је она престрога и препаметна за њега. Чинило му се као да је 'изван његове лиге'. 

 

 

Масимо је у једном интервјуу испричао како је запросио своју супругу.

Док је спавала, узео јој је меру за прстен, отишао у град и купио. Кад се вратио кући, клекнуо је пред њу и замолио је да му буде супруга. Масимо увиек има само речи хвале за супругу те је својевремено рекао да је она најинтелигентније биће и да је његов херој. 

Када су га питали који је рецепт сретног брака, Масимо им је једноставно објаснио:

- Треба бити џентлмен, слиједити моралност те да 'човјек треба бити човјек, а не животиња, говорио је он.

Ени и Масимо не позирају често за друштвене мреже, али она је била уз њега на свим важним глазбеним догађањима.

Међутим, када је у питању дан попут годишњице или Дана жена, Масимо обавезно на Инстаграму увек подсећао на његову дивну супругу. Масимо је чак једном прокоментирао што би да му брак није успешан. 

- Уопште не могу замислити да имам љубавницу и да нешто морам скривати од Ени, размишљати што ако ме неко назове на мобилни, а Ени се јави, причао је певач за хрватске медије.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".