У Београду су се током ноћи догодиле три саобраћајне несреће у којима је повређено двоје људи, а интервенција за трећу саобраћајну несрећу још је у току, речено је Танјугу у Хитној помоћи.

У току је интервенција хитне помоћи, ватрогасаца и МУП-а на улазу у Угриновце пошто је аутомобил у 4.59 сата упао у канал са водом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

У саобраћајној несрећи у Булевара деспота Стефана на улазу у Скадарлију у 2.00 сата тешко је повређен пешак, мушкарац стар 29 година и хитна помоћ га је превезла у Ургентни центар на реанимацију.

Фото: Профимедиа

 

Прва саобраћајна несрећа догодила се у Улици кнеза Вишеслава код броја 31 у 23.25 када је лакше повређен пешак, али како је навела хитна помоћ, када је стигла није га затекла на месту несреће.

Хитна помоћ интервенисла је током ноћи у Београду укупно 107 пута, од тога је било 20 интервенција на јавним местима, којих је било и због више туча у којима је неколико особа лакше повређено.

Највише су се грађани јављали за помоћ због болова у грудима и падова у становима, а једна особа је након инфаркта превезена у Градску болницу, речено је у Хитној помоћи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".