Једна од најпознатијих певачица деведесетих година Ружица Чавић, позната по једном од највећих хитова “Мито бекријо“, на врхунцу своје каријере одлучила је да се потпуно повуче.

Певачица је средином 2005. године одлучила да се повуче из медија, али само због одмора.

Фото: Јутјуб принтскрин/ТВ Пинк

 

- Једноставно, била ми је потребна та врста паузе - објаснила је Ружица једном приликом.објаснила је Ружица Чавић раније.

У међувремену, певачица добија сина Павла, и у том тренутку јој је била најбитнија породица, где је одлучила да заборави на каријеру.

Фото: Јутјуб принтскрин/Neka pesma kaže RTV

 

- Сваког дана сам захвална Богу на сину. Жеља ми је да му 'приуштим' здраву, насмејану мајку, пуну љубави, јер мислим да то свако дете заслужује. Добили смо га у озбиљним годинама и више немамо времена за небитне ствари. Имам осећај, иако сам свакодневно са њим, да ми време измиче. На питање да ли се кајем што сам запоставила каријеру због приватног живота, одговор се сам намеће - увек бирам живот! Певање ми је дар од Бога, љубав која ми омогућава да од ње и егзистирам, па се и оно уклапа у живот - истакла је Ружица својевремено за домаће медије.

Фото: Јутјуб принтскрин/Neka pesma kaže RTV

 

Више пута певачица је истицала да је сина добила у каснијим годинама, те због тога мора да запостави каријеру, и да се базира на дете и породицу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".