Према астрологији, сваки знак има анђела који је повезан с њим и ког може сматрати својим личним анђелом чуваром. Проверите који је ваш арханђел како би дубље разумели себе и запамтите да анђели увек желе да помогну.

Ован: Ариел

Ако сте Ован или вам треба помоћ у остваривању циљева и жеља, обратите се арханђелу Ариелу како бисте до тога брже дошли. Помаже на пољу љубави, али и смањења ега. Његов циљ је да оствари циљеве, али и покреће пројекте које људи желе да остваре у свом животу. Зато, ако постоји нешто што вас мучи и не знате куда да се окренете, позовите Ариела.

Бик: Камуел

Овом знаку је јасна и опипљива велика слика његовог живота, али ситнице су му помало магловите. Не може да се сети где је оставио кључеве од куће или у којој јакни му је новчаник. Ту у помоћ долази анђео Камуел који је чувар Бика, како би му помогао с тим малим стварима у животу. Камуел свима помаже са ситницама у животу, али може да помогне и с великим стварима попут промене каријере, проналаска животног партнера или обнављања старог пријатељства.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци: Задкиел 

Близанци су знак који симболизују двострука природа и дволичност. Зато кад погреше и схвате да су погрешили често треба да у помоћ позову Задкиела да траже опроштај. Он на тим пољима пружа помоћ и свим другим знацима. Близанци вреднују разум више од срца. Али често у животу, иако можда неоправдано, опроштај треба да дају онима који су згрешили како би онај који је опрост дао могао да крене даље чистог срца. Позовите Задкиела ако вам је потребна помоћ у решавању неког проблема или ако вам је потребан опроштај. 

Рак: Габриел

Веровали или не, постоји анђео који се брине за родитеље. Рак је знак Зодијака који је најбољи када је у питању родитељство, а један од разлога за то је што је анђео Габриел на њиховој страни. Габриел помаже свима који желе да постану родитељи или имају проблеме у породичном животу, само треба да затраже помоћ. Кад се осећате сами или занемарени, Габријел је "мама међу анђелима" који ће све умирити.

Лав: Разиел 

Разиел доноси равнотежу у живот сваког Лава, схвата Лављу потребу за рефлекторима и чува припаднике тог знака последица непажње. Он помаже у проналаску равнотеже, не само Лавовима, већ свим знаковима. Помаже и код обуздавања фобија и разних страхова. Зато кад вас обузме страх од нечега треба позвати анханђела Разиела у помоћ. Он ће вам пружити самопоуздање.

Девица: Метатрон

Ако постоји нешто што Девица мрзи, то је драма, а негативна енергија која из ње произлази озбиљно погађа припаднике тог знака хороскопа. Ако вам је у животу хаос обратите се Метатрону, који је заштитник Девица. Понекад људи сами себи стварају драме, а излазак из таквих ситуација је нешто у чему је Метатрон стручњак. Може да вам помогне да разбистрите главу и решите се негативне енергије. Можете га чак и замолити за вођство у тешкој ситуацији или за повећање самопоуздања када имате један од оних самокритичних дана

Вага: Јофиел

Сви имамо понекад мало нереда у животу, било да је реч о стварном нереду или емоционалном. Вага не може да поднесе неред и за њу је важно да проналази склад у околини, али и унутар ње. Вага у томе има помоћ Јофиела задуженог за физичку и емоционалну равнотежу. Јофиел вам помаже да сагледате прошлост тог нереда и видите лепоту која лежи испод њега.

Шкорпија: Јеремиел

Шкорпије су познате по параноји и опседнутости, па у складу са тим мисле да све негативно што осећају, а што долази из њихове околине, јесте усмерено против њих. Како би се заштитили од тих негативних осећаја Јеремиел им помаже да сагледају обе стране сваког новчића кад су у питању тајне живота. Јеремиел им може помоћи и са мржњом, као и избацивањем параноје коју су сами изазвали. Јеремиел помаже и у кризним ситуацијама да се пронађу одговори.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац: Рагуел

Као промењив ватрени знак Стрелац не воли сукоб и драму. Због жеље за унутарњим миром Стрелца чува Рагуел, који решава сукобе. Без обзира на врсту сукоба, био он правни или емоционални, Рагуел то решава једном заувек. Он помаже људима кад треба да окончају свађу, а и кад су им потребни пријатељи и друштво. Такође, њему се треба обратити ако желите да привучете у свој живот некога из прошлости кога сте изгубили, ако имате неуравнотежене односе и желите да пронађете нове, он ће вам нахранити душу и кад сте љути након свађе, а желите да решите проблем.

Јарац: Азраел

Азраел је арханђео који отклања страх везан за "ону страну". Јарац је знак Зодијака који не размишља увек духовно или емоционално јер је превише заузет мислима о финанцијској лици, па је битно да га чува Азраел који уноси равнотежу између материјалног и духовног. Азраел нам свима помаже да се уземљимо, али треба га позвати у помоћ. Помаже у превладавану туге након губитка неког ближњег, а помаже и у сагледавању "шире слике".

Водолија: Уриел

Сви понекад имамо проблема у доношењу одлука. Водолија је фиксни знак који може да буде превише опседнут једном врстом размишљања. Зато му је додељен Уриел који му помаже да пробуди свог унутарњег генија. По томе је Водолија и позната, као и по томе да сваки пут донесе најбоље и најрационалније одлуке, чак и у љубави. Уриел је мудар арханђео, који помаже у доношењу тешких одлука или кад је потребно сагледати осећања. Свим знаковима помаже да осете емоционалну страну кад им је највише потребна.

Рибе: Сандалфон

Сандалфон је прави анђео музике, а тај анђео чува Рибе, креативни и уметнички знак. И то је један од разлога зашто је Риба талентована за музику. Понекад се догоди да вам се нека песма непрестано врти у глави? То вам Сандалфон шаље поруку. Не морате бити Риба да бисте добили те поруке. Музика је одавно позната као исцелитељ, а Сандалфон је анђео који вам може помоћи да пронађете оздрављење и мир. Када вам се нека песма непрестано врти у глави, обратите пажњу на текст и какву вам то поруку можда шаље овај арханђео.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".