Да јачи пол не одустаје од идеје да је и по четврти пут одведе пред олтар, јасно говори чињеница да јој је нова просидба стигла, и то на кућни праг пре само неколико дана.

Како преноси "Ало", Наташа Беквалац је осим прелепих успомена с америчке турнеје, са другог континента понела и удварача који не одустаје од идеје да је освоји.

Фото: АТА имагес

 

- Наташина америчка турнеја одушевила је тамошњу публику и показала се као једна од најуспешнијих последњих година. Људи су полудели за њом, њеном енергијом и лепотом, а она се трудила да изађе у сусрет свима који су желели да се упознају или фоткају с њом. Ипак, на њеном наступу у Њујорку појавио се мушкарац који је толико одлепио за њом, да му успутно упознавање није било довољно, па је већ два месеца решен да је освоји по сваку цену - прича извор близак певачици, и открива да је мушкарац успео да дође до Наташине кућне адресе, на коју је послао скупоцени поклон као доказ да има озбиљне намере.

Фото: АТА имагес

 

- Колико је тај моћник из Њујорка полудео за њом, постало је јасно након што је успео да пронађе њену адресу и послао јој букет од три стотине црвених ружа у ком је био дијамантски прстен. Све док није угледала прстен, веровала је да је цвеће стигло од фанова. Остала је у шоку када је поред поруке у којој је момак открио свој идентитет и понудио јој брак угледала прстен вредан више од 15.000 евра - наводи извор, уз тврдњу да поп звезда данима размишља на који начин да врати прстен.

Фото: АТА имагес

 

- И даље је шокирана тиме да је тај човек пронашао адресу на којој живи и решена је да врати прстен и културно одбије његову понуду. Иако јој је једним делом и симпатично то што се толико потрудио, не жели да задржи ништа тако скупо од човека с којим не планира чак ни да изађе на састанак. С друге стране, не жели да има директан контакт с њим и да улази у дубљу причу, па ће му се највероватније ускоро јавити неко из њеног тима и захвалити на изненађењу, али и вратити скупоцени дијамант назад - завршава извор за Ало!

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".