Ако желите приметну промену, можда ће вам помоћи препорука часописа "Вогуе", који најављује велику популарност смелих нијанси за ову јесен.

Бакарно црвена

Нетфликсова серија “Тхе Qуеен’с Гамбит” најзаслужнија је за велики повратак бакарне нијансе. Глумица Ања Тејлор Џој, која игра главну улогу у серији, и сама је желела да њен лик има црвену косу, а најдражи јој је био њен бакарни боб. Међутим, плавокоса глумица није баш офарбала косу јер је то било немогуц́е због распореда снимања, већ је носила перике.

 

 

Фризер Алек Бросвнелл из познатог британског салона Блеацх Лондон каже да је бакарна боја последњих година веома популарна и да је само чекала свој тренутак, а најлакше се може постиц́и на природним и избељеним плавушама. Богата, топла и ласкава за све тонове коже, једна је од најлепших јесенских нијанси.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Дубока и интензивна нијанса коју је Ђиђи Хадид носила на Мет Галу једна је од нијанси из спектра црвене која ц́е бити популарна ове јесенско-зимске сезоне, рекла је за "Вогуе" уважена колористкиња Лоуисе Главин. Мицхаел Цанале, дугогодишња колористкиња Џенифер Анистон, каже да је пре бојења у ову нијансу веома важно прво косу припремити и поправити оштец́ења настала током лета услед излагања сунцу и мору.

Страwберрy блонде

Ако сте помислили да је овој нијанси одзвонило, преварили сте се. На сцену ју је вратила Кристен Стјуарт уз помоћ фризера Даниела Муна. Ове нијансе су одлична опција. Испирају се у лепе плаве нијансе и омогуц́авају нам да се играмо са широким спектром боја док коса расте. Волим нијансу “страwберрy блонде” у контрасту са тамном одец́ом, каже "Моон".

 

 

Бабy плава

Алеx Броwснелл каже да ових дана у његов салон долази много жена са ликом Били Ајлиш, која је недавно офарбала косу у врло топлу плаву нијансу.

- Волим ову нијансу јер изгледа као да је из неког другог свемира и времена. Неутрална златна плавуша са праменовима омекшава изглед косе, али не тражи од нас да је превише форсирамо. Када светлост допре до косе, ствара се прелепа златна аура. Ови топли тонови одговарају промени годишњег доба - закључио је познати фризер.

 

 

Цандy нијансе

Фризер Јосх Воод објашњава како се наставља ДИY тренд бојења целе косе или само праменова у ефектним нијансама.

- Људи једноставно не желе да одустану од изражајних боја. Често у балаyаге додајемо светле ружичасте и бабy плаве праменове - рекао је.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".