Жена која је украла више од милион евра из компаније у Штутгарту зове се наводно Мирнеса С. и пореклом је из Босне и Херцеговине.

Како преноси Фениx-магазин.де, зову је Мики, а наводно је радила и као конобарица у Штутгарту, пре него што се запослила у компанији за превоз новца, коју је касније опљачкала.

Наиме, како преноси овај портал, после објаве њене слике у свим немачким медијима, откривен је и Инстаграм профил Мирнесе С., а на њему је објављивала фотографије које је приказују како се забавља обучена у маркирану одећу.

Подсетимо, ова 42-годишњакиња је осумњичена да је 14. октобра октобра ове године украла више од милион евра из компаније за превоз новца у Штутгарту у којој је била запослена. Од тада јој нема трага.

Фото: Polizeipräsidium Stuttgart

 

Фото: Polizeipräsidium Stuttgart

 

Како је саопштила полиција, жена је из просторија компаније тог 14. октобра, око 15.10 часова украла више од милион евра. Имала је приступ новцу као запослена у компанији. Крађа је уочена истог дана, а полиција је започела истрагу. У свом саопштењу нису појаснили на који начин је она из компаније изнела толики новац.

Како је већ раније објављено, полиција тражи 42-годишњакњу, а расписана је и награда у износу од 37.500 евра.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Осумњичена жена је висока 174 центиметра, плавозелених очију и плаве косе. Има неколико тетоважа по целом телу, посебно на рукама. Понуђена је и награда за помоћ која би довела до хапшења 42-годишњакиње.

Фото: Polizeipräsidium Stuttgart

 

- Награда је 37.500 евра и осигурана је приватно. Моле се сви који нешто знају о 42-годишњој осумњиченој да се јаве криминалистичкој полицији на телефон +4971189905778 - саопштила је полиција у Штутгарту.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Фениx-магазин. де/Независне)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".