Жена Звездана Славнића, Ана, проговорила је након што је учесник "Задруге" најавио да ће током "Игре истине" признати емоције према Анђели Ђуричић, упутити извињење својој жени и после 15 година јој ставити до знања да напољу више нема потребе да га чека.

 

 

Она је том приликом одговорила на питање како види однос између Анђеле и Звездана:

- За три живота ово нисам очекивала. Када је ушао у "Задругу", два месеца је причао како никада у свом животу не би издао свог пријатеља. То би било као када би не знам ни ја шта урадио... Да ли је он мене издао као жену, то није битно, шира слика треба да се сагледа. Ми смо и пријатељи, емотивни партнери, другари... А када те неко после 30 година и 15 година поверења овако јавно изда, са малициозним, најгорим ставовима... Тако размишља једно дете које има оне уске потребе своје, па као: "Шта да радим, ј*бига, срушио сам све то" - истакла је.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Признала је и да му се никада не би вратила:

- После овога га никада у животу не бих вратила. Ја сам од данас слободна жена. Ето, и остављена жена, немам проблем са тим. Била је изјава у новинама раније да сам га оставила, ја јавно желим да кажем да сам на ту изјаву била принуђена због двомесечних претњи и тортуре коју сам на мрежама доживљавала од антифанова, и све сам то тада пријавила надлежним органима. До дана данашњег ја сам га чекала и веровала му, више не. Ако си ти човек зрео у 46. години и не можеш своје нагоне да контролишеш, какви год да су услови... Требало је своје нагоне да обуздаш, да изађеш из те исте "Задруге", дођеш код те исте Ане у четири зида и кажеш: "Е, друже, ј*бига, десило се", а моје је да прихватим. То ради онај ко поштује партнера са којим је 15 година био. Све сам одрадила од њега од срца, али мушки!

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Тврди да је Анђели захвална:

- Анђели желим све најбоље у животу и веома јој се захваљујем. Да ли била Анђела, Милица, Зорица... То је апсолутно небитно. Ја мушки то све треба да одболујем, боли има и то стоји, али мени Анђела апсолутно ништа није крива. Да ми је другарица, то би била друга прича, али она мене не познаје. Она је мени само показала да је он за непуна три месеца било какве близине пао на ту причу... - рекла је.

Како је пре тога задругарку коментарисала у негативном контексту, сада је објаснила да то није било баш тако:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- То је лоше пренето, надам се да ми нико не замера. Имам женско дете које никада не бих послала у "Задругу". Замислите да имате вашу ћерку која је код куће, гледате је како се 24 дружи и излази са ожењеним мушкарцем од 46 година... Да није у "Задрузи"... Ви, на то, не бисте пристали, већ бисте рекли:"Извини, девојчице, са ким то блејиш?". Она је ушла као предивна, васпитана, елоквентна, што и јесте... Из поузданих извора сам чула да заиста има дивну породицу, да је заиста из добре породице, али не значи да мораш да будеш добар ако си из добре породице. Не могу и не желим да судим, не желим ништа да кажем Анђели, али дозволити овакву блискост са ожењеним човеком... Знамо сви како се постављају границе, она је једва чекала да одради задатак - истакла је.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".