Тог 1. маја 1964. године на свет је дошла Оља Бећковић, а само пет минута пре ње и њена рођена сестра близнакиња Људмила.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- Нас две смо потпуно различите. Ја сам била женско 'хиљаду на сат', а она је била мушкарача. Њој су куповали каписле и феноменално се играла кликерима, а моје жеље биле су оне кичерске - рецимо, да ми мама купи лутку у венчаници - испричала је Оља једном приликом.

 

 

У годинама које су уследиле Људмила је постала професор музике, док се Оља определила за глуму, а затим изградила завидну каријеру у новинарству.

- Физички смо сасвим различите, толико да у младости није било уверљиво ни да смо сестре. Неким чудом, с годинама све више личимо. Људи се мање запрепашћују кад чују да смо близнакње. Различите смо, колико се разликују лева и десна рука – ја сам леворука.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Људмила је даровити уметник, стваралац у сваком смислу. Ја сам тумач стваралаштва. Она види шта ја не видим, ја разумем оно што она не разуме - говорила је својевремено Оља за медије о својој рођеној сестри.

Рођена сестра Оље Бећковић у браку је са Срђаном Јањићијевићем, дипломираним правником, који је неко време био генерални директор “Политике”.

 

 

Имају двоје деце ћерку Анђелију која се родила 1993. године у Лозани и пет година млађег сина Алексеја који је на свет дошао у Москви.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".