Према незваничним информацијама, Џонић је припремао злочин око шест месеци, а део новца својих рођака сакрио је делом у дворишту свог сина.

Џонић је осумњичен да је 26. септембра пресрео свог брата од тетке Горана Ђокића, његову супругу и ћерку, након породичне посете Горановој мајци у селу Моравац.

Фото: Ј. Ћосин

 

Сумња се да је Горан последњи убијен како би рекао шифру и кључ од сефа у коме се налазио новац. Постоје индиције да је убица имао помагача, а да је возило Ђокића одвезао око 10 километара од села где га је запалио, као и скутер којим је пресрео породицу.

Фото: МУП

 

Терен на коме је запаљено возило, као и место где су скривена тела су раније припремљена, што је навело полицију да сумња да се ради о неком ко је из околине места, због познавања терена.

Блиц открива да је осумњичени Горан Џонић присуствовао сахрани, као и да се држао задњих редова током опела, како не би привлачио пажњу. Наводно је плакао и понашао се као ''забринути рођак'' на сахрани, а затим се код куће понашао нормално.

Фото: Ј. Ћосин

 

Полиција је пронашла новац закопан у дворишту Џонићевог сина, а сумња се да је осумњичени одмах након дела управо ту закопао део новца. Полицији је пажњу привукло, наводно, отплаћен дуг од 10.000 евра убрзо након смрти породице Ђокић.

СЛУЧАЈ ЂОКИЋ: Фото галерија