Певачица је проговорила о породичним односима, осећају да је самохрана мајка и како сада гледа на целокупну ситуацију.

- Све носи своју одговорност. Кад је човек сам, мора сам са тим и да се носи. Да буде отац и мајка својој деци, као што је то у мом случају. Поносна сам што све то стижем, али морам да признам да ми некада буде заиста тешко. Срећна сам што имам свој динар данас, што нико не броји моје паре, што могу да приуштим својој деци нешто што желе. То су неке ствари на које раније нисам имала утицаја, сада сам свој човек. Моћно? Не могу тако да кажем. Сувише сам скромна за ту реч, немам то у себи. Новац не може никада да ме чини срећном. Заиста сам приземна и све људе гледам као једнаке себи - признала је Тања.

Тања је открила да јој у процесу развода највећу подршку пружају њени родитељи.

Фото: АТА имагес

 

- Имам велику подршку од родитеља. Да није било њих, не бих могла ни да се преселим, ни да купим стан. Моја сестра ми у свему помаже, она ми је број један. Она чува моју децу када сам ја на путу и неизмерно сам јој захвална на томе, а породица је увек ту за мене. Благословена сам што се тога тиче, само нек су они мени живи и ја заједно са њима и све ће бити добро - рекла је она.

Тања је такође истакла да отац и мајка доста брину о њој, након целокупне ситуације са Душаном.

- Родитељи к'о родитељи, они се брину за мене иако ја имам скоро 38 година. Плаше се да не начиним исту грешку. Али, човек се учи док је жив и нико не може да предвиди да ли ће се неко појавити у мом животу или неће. На то не могу да утичем ни ја, а ни они. Све што сам радила у животу, радила сам срцем и из љубави - истиче Савићева.

Фото: АТА имагес

 

Тања открива да се труди да њеној деци ништа не зафали, али да им ипак недостаје очинска фигура:

- Све што радим за своју децу, радим да они буду срећни. Оно што смо њихов отац и ја имали у претходном периоду, то не сме да утиче на њих. Они треба да осећају стабилност док су са мном, да немају никаквих потешкоћа, а исто тако мислим да и њихов отац то треба да им пружи. У смислу, да ако не може физички, барем телефоном да се чује са њима или да дође на крају крајева овде да их види. Стављам њихову срећу на прво место. Уопште мени није важно да видим њега. Ставила сам тачку на тај однос и живот иде даље, али због моје деце гледам да њима буде најбоље, а мислим да би заиста били срећни када би видели свог тату. Једноставно, ја не могу да уђем у комуникацију са њим и то је један од проблема. Опет се ограђујем, ја не желим контакт са њим због себе, него због деце. Свако ко је мајка, може да ме разуме, све бих учинила за њих, а он је њихов отац - додаје Тања.

Певачица истиче да јој је, после свега што је прошла, тешко стећи поверење у другог мушкарца:

Фото: Инстаграм/tanja_savic_private

 

- Веома је тешко. Увек постоји она бојазан да се не појави мушкарац који је сличан оном претходном. Страх постоји, али живот иде даље, то се никад не зна. Ја сам неко ко је отворен по питању љубави. Много љубави имам у себи. Не плашим се да волим, увек идем срцем. Сад сам и мудрија, после свих тих година борбе. Нећу наивно прихватати људе око себе - истиче певачица.

Савићева је истакла да је након свега, ипак научила велику лекцију.

- Ух, неке ствари не могу да се предвиде на почетку везе. Не треба се одмах везати за некога. Треба да прође известан временски период да жена схвати да ли је тај мушкарац за њу. Не може се речима описати да се неко воли, то се доказује делима. За све је потребно време, а и за љубав је потребно двоје. Данас је много тешко женама, јер је много манипулатора око нас. Они су прикривени, негде се појаве као да су принчеви из бајке, са најлепшом кошуљом, фризуром, са најлепшим манирима, а касније се тај принц претвори у жабу (смех). Нажалост, ја сам то искусила на својој кожи. Када бих сада бирала партнера, не би ми пресудан био физички изглед, ни висина, ни име, само би ми било важно да сам срећна поред те особе - истиче Тања за "24Седам".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".