Глумац је од 1982. у браку с Реом Перлман (74), звездом ситкома "Кафић Уздравље", која је још 2012. говорила да се разводе. Ипак, пар који има две ћерке и сина, није се званично растао.

Не живе заједно од 2017. године и Дени је преварио Реу, али она је пре неколико месеци у интервјуу за Пеопле истакла да јој недостају њихови заједнички тренуци. - Понекад пожелим да смо још увек заједно јер су то били дани славе. Али ово сада је другачија врста дана славе - испричала је глумица.

Перлман увек позитивно говори о супругу, а пре три године је рекла да се неће развести. - Не разводим се. То није у плану. Неће се догодити. Зашто би? Живимо одвојено и често се виђамо - испричала је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danny DeVito (@dannydevito9)

- Дени и ја смо увек волели једно друго и имамо заједно троје невероватне деце и заиста се слажемо око скоро свега важног. Знате, заједно смо 40 година. То је пуно времена - додала је.

Пар се неколико пута раздвајао током година, али увек истичу колико једно другом значе.

- Пријатељи смо. Срећни смо. Сви су срећни - рекао је Девито једном приликом.

Чини се да Реа има разумевања за, како су открили Денијеви сарадници, његове романсе са статисткињама на снимањима којима заузврат обећава славу. Ту се спомињао и филм "Hoffa" из 90-их и један специфичан случај.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rhea Perlman (@perlmonster)

- Обећао је плавуши, која је била статисткиња, да ће постати позната ако му пружи одређене услуге. Остатак глумачке екипе и продукција су знали шта се догађа кад она одлази с њим у лимузини - испричао је извор.

Многе је ова информација забринула јер је Дени често знао да одрађује снимања с јако младим колегиницама.

Пар се упознао 1971, када је Реа гледала на Бродвеју представу "The Shrinking Bride", у којој је њена пријатељица глумила с Девитом. Њена сва пажња се усмерила на Денија који одувек има смисла за комедију, а након представе су изашли заједно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danny DeVito (@dannydevito9)

Само две недеље након што су се упознали, почели су да живе заједно. Венчали су се 11 година касније, 28. јануара 1982. и добили ћерке Луси (39) и Грејс (37) и сина Џејка (35).

Иначе, Дени, који је последњих година привукао пажњу у комичној серији "Увек је сунчано у Филаделфији", остварио је успешну холивудску каријеру и његово богатство се процењује на 80 милиона долара. Истакао се у "мору истих колега" својом висином од 147 центиметара, коју је узроковала Фербанкова болест или мултипла епифизна дисплазија. Реч је о ретком генетичком поремећају који погађа растуће крајеве кости па људи, који га имају, ниског су раста.

Својевремено се причало и да је глумац проблематична особа за сарадњу. Његове колеге су рекле да зна да дође на сетове и само сними своје сцене и потом оде без комуницирањима са осталима.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".