Глумица је протеклих недеља једна од главних тема медија јер чека дете с најбољим пријатељем свог бившег супруга, Дарија Прпића.

Анђелка је недавно гостујући у једној емисији истакла колику подршку јој пружа породица у овим тренуцима, а једном приликом је показала јавности своју мајку и сви су коментарисали колико су сличне.

Фото: Инстаграм принтскрин/andjelkap

 

Њихова заједничка фотографија на Инстаграму изазвала је одушевљење међу пратиоцима, као и бројне коментаре.

Анђелкину мајку јавност нема прилике да често гледа, те су тако пратиоци преплавили фотографију коментарима да је глумица "иста мајка", као и да је јасно на кога је наследила лепоту.

Подсетимо, Анђелка Прпић је протеклих дана гостовала у празничним телевизијским емисијама, где се и осврнула на аферу о којој бруји Србија.

Фото: В. Данилов

 

- Мислим да се нормалан човек не навикава на те ствари. Зашто би се навикао на ружно и примитивно? Ни не желим себи да се навикнем на то. Али, с друге стране, није ствар да не видимо од дрвета шуму. Сад сам тема ја, сутра ћеш бити ти, него је ствар поремећеног компаса и система вредности, где није тема да ли се излио амонијак, него је тема нешто потпуно друго - рекла је глумица, а онда открила да медијски наслови утичу на њену породицу.

- Мислим да човек може ипак да се издигне. Страшно је то што се то не тиче само мене, него и моје породице и мог детета, али боже мој, све се то преживи. Срећна сам што имам свој мали свет и стварно то не дам - закључила је Анђелка гостујући у јутарњем програму на ТВ Прва.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".