Певачица Јелена Карлеуша за Нову годину наступила је у једном елитном београдском хотелу, где је атмосферу довела до усијања, а њен стајлинг поново је померио границе.

 

 

Сада је певачица поново обрадовала своје фанове још једном провокативном фотографијом у новогодишњем издању. Овога пута Карлеуша је позирала у минијатурном костиму као "Баба Мразица".

 

 

- Време је да пожелим и себи нешто иако одавно немам жеље. Желим себи вољу и снагу, желим себи мотивацију и фокус, желим себи јако и здраво тело и још још јачу психу, да издржим олују која долази. Желим себи да нађем толико доброте у себи да опростим људима кад ми чине лоше, да лоше вратим добрим. Желим себи оно што одавно немам а то је љубав. Желим себи дечију срећу и радовање малим стварима али желим и велике концерте по читавој планети јер сам ја ЈА само када сам на бини пред мојом публиком. Желим себи ове године албум живота. Желим себи мир и спокој у души јер ја то заслужујем. Срећна ми Нова година јер ће ми сва срећа бити потребна, написала је Карлеуша испод објаве.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".