Рак

Овај знак је познат као краљ романтике. Ако вам се Рак удвара, обориће вас са ногу романтичним гестом и помно испланираним спојевима. Ови се људи прилагођавају вашим жељама јер су интуитивни и знају шта може да вас усрећи. Чак и кад су у дугим везама, Ракови се труде да одрже романтику у животу, па вољеној особи стално приређују слатка изненађења.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Ваге подједнако уживају кад оне заводе и кад њих неко заводи. Битно им је само да су стално окружене романтиком. Ваге су толико шармантне и привлачне да вас могу лако освојити својим речима и погледима. Иако нису тако нежне као Ракови, осетићете лептириће у стомаку док вам се удварају.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Људи рођени у овом знаку вешти су у освајању. Будући да су врло интуитивни и пажљиви, потрудиће се да сазнају информације о ономе ко им се свиђа, укључујући његове наде и снове. Након тога ће да осмисли низ посебних изненађења којима могу да отопе и најхладније срце.

Лав

Иако је овај знак познат по томе што жели да буде у центру пажње, Лавови су изузетно галантни и воле партнера да обасипају пажњом. Цвеће, поклони и комплименти њихово су главно оружје приликом завођења, а посежу за великим романтичним гестовима и када направе грешку и желе да се извине вољеној особи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".