Наташа Беквалац већ дуго је без партнера, али како истиче, још се није појавио онај прави.

- Желела бих поред себе оствареног и интелигентног мушкарца, ослобођеног сујете и свих ствари које нас вуку на дно – отворено изјављује певачица која за сада још није пронашла правог из исте бранше.

Фото: АТА имагес

 

- Када бих добро упознала неког из своје бранше, можда бих и знала ко је прави за мене. Тренутно не могу да проценим, јер доста људи из наше бранше не познајем – искрено поручује Наташа и открива каква јој је била 2022. година.

- Мени је пословно 2022. била одлична, али приватно једна од најтежих година. Улазим у 2023. са надом да се то више никада не понови. Пала сам све где сам могла да паднем. Када су медијски натписи у питању, све је истина. За моје истине, не требају вам лажи – истакла је Наташа.

Фото: АТА имагес

 

Поп певачица неретко истиче да су ћерке Хана и Катја њен највреднији животни поклон и да је за њих спремна све да учини.

Певачица признаје да живи стресним животом већ 15 година.

- Иза себе остављам прошлост. Моја сећања су кратка, тако да немам пуно тога ни да бришем. Ваљда ми је биће навикнуто због екстремног стреса који живим већ 15 година уназад и тако се штитим. Понекад буде смешно колико заборавим неке ствари. Људи ми некад кажу: “Вау, како си ти дивна, опростила си”, а мени буде смешно јер сам само заборавила шта се десило.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".