Квадрат у њеној згради кошта 1.200 евра, те бивша задругарка није штедела за нови дом.

Станијина зграда у Руми налази се две улице од зграде где живе њени мајка и брат, што је Добројевићевој посебно одговарало. Међутим, пре него што је пазарила некретнину Станија је за предузетнике који се баве изградњом станова имала посебан услов који се тиче комшија.

Како се наводи, Добројевићева је захтевала да уколико купи стан, поред њене зграде не буде изграђена друга, јер би комшије из суседне зграде могле да виде шта се дешава у њеном стану, те се поред налази једноспратан објекат, баш како је Станија и захтевала.

- Станијина зграда је завршена, остало је да се стан опреми намештајем. Стан има 120 квадрата, а платила га је око 144.000 евра. При избору посебно јој се допала локација јер су јој мајка и брат близу, али и то што су инвеститори испоштовали њен услов - рекао је извор и додао:

- Она очигледно жели да сачува приватност од комшија и зато је захтевала да поред њене зграде не буде друга зграда или висок објекат јер би тада комшије могле да гледају шта се дешава у њеном стану.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".