За децу која су рођена на Божић верује се да ће имати посебну судбину обзиром да су рођени на дан Христовог рођења. Одувек се веровало да ће њима живот бити наклоњен и да ће кроз живот увек бити заштићени.

Многи сматрају да су деца рођена 7. јануара веома интелигентна, надарена и маштовита. Такође, верује се да ова деца имају свог анђела чувара који делује као глас разума, али и посебне карактерне особине.

Фото: Профимедиа

 
За људе који су рођени на највећи хришћански празник каже се да имају велико срце и да се несебично дају онима до којих им је стало. Такође, веома су предани и не одустају лако, у чему год да се опробају, невезано за то да ли им иде од руке или не.
 
Други их сматрају људима од поверења, онима који никада не дају лажна обећања, како породици и пријатељима, тако и у пословном окружењу јер се никада не залећу да понуде више од онога што могу да дају.

Фото: Профимедиа

 
 
Када су у питању међуљудски односи, ове особе су врло нежне и романтичне. Понекад умеју да делују песимистично, али су заправо само врло опрезни и спремни за сваки преокрет и исход.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".