Za decu koja su rođena na Božić veruje se da će imati posebnu sudbinu obzirom da su rođeni na dan Hristovog rođenja. Oduvek se verovalo da će njima život biti naklonjen i da će kroz život uvek biti zaštićeni.

Mnogi smatraju da su deca rođena 7. januara veoma inteligentna, nadarena i maštovita. Takođe, veruje se da ova deca imaju svog anđela čuvara koji deluje kao glas razuma, ali i posebne karakterne osobine.

Foto: Profimedia

 
Za ljude koji su rođeni na najveći hrišćanski praznik kaže se da imaju veliko srce i da se nesebično daju onima do kojih im je stalo. Takođe, veoma su predani i ne odustaju lako, u čemu god da se oprobaju, nevezano za to da li im ide od ruke ili ne.
 
Drugi ih smatraju ljudima od poverenja, onima koji nikada ne daju lažna obećanja, kako porodici i prijateljima, tako i u poslovnom okruženju jer se nikada ne zaleću da ponude više od onoga što mogu da daju.

Foto: Profimedia

 
 
Kada su u pitanju međuljudski odnosi, ove osobe su vrlo nežne i romantične. Ponekad umeju da deluju pesimistično, ali su zapravo samo vrlo oprezni i spremni za svaki preokret i ishod.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".