Неда има само једну ћерку Јелену, коју је добила у браку са прослављеним редитељем Миланом Билбијом.

Њихова љубав трајала je читаву деценију, а онда је уследио развод. Недин бивши супруг је преминуо пре 6 година, а певачица је својевремено у емисији "Магазин Ин" код водитељке Сање Маринковић открила да ли би поново могла да стане на луди камен.

Фото: АТА имагес

 

- Да немам ову памет, могла бих. Али кажем, пробала сам, видела сам, није ми ишло, схватила сам негде да ја немам ту шта да тражим, да ћу бити несрећна. У почетку су сви пуни разумевања, сви нас заволе због тога јер смо интригантне, са екрана, фине, згодне, атрактивне, еротичне, неуротичне. И онда креће стварност и разоткривање, па се почињу дешавати драме, колико си спреман, пажљив, тактичан, одговоран, савестан и колико си пријатељ, толико веза функционише. Уколико то крене у сујету, доказивање, онда не фукционише. Реч је о томе да ли имаш савезника, пријатеља, партнера, или имаш неког коме се ти доказујеш. Класични судија за прекршаје који те саслушава - препричала је Неда своје искуство.

Подсетимо, Неда и Милан су се упознали када је певачица имала 18 година, а он је био 14 година старији од ње. У браку су добили ћерку Јелену, од које је певачица добила троје унучади.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".