- Чула сам да је Брајан ухапшен због ометања истраге, али не знам никакве детаље и то сам чула из медија. Верујте, ништа не знам и молим вас, разумите ме - каже забринута мајка нестале жене, којој се сваки траг изгубио у новогодишњој ноћи.

- Не знам шта ћу од себе! на лековима сам, у четри зида размишљам где је моја ћерка и да ли је добро - каже Миланка и додаје да не може ни да наслути разлог Аниног нестанка.

- Колико ја знам, у новогодишњој ноћи ништа није указивало на овакав сценарио. Ана, Брајан, њихова деца и један пријатељи били су у њиховом дому и уживали. Он је отишао после један сат, а Ана ме је око један сат иза поноћи позвала како би ми честитала Нову годину. Не могу себи да опростим што се нисам јавила! Спавала сам и, онако сањива, видела сам позив и рекла себи "зваћу је ујутру". Ана је затим позвала своју сестру, али се ни она није јавила, а њена кума из Београда од музике није чула телефон - прича видно забринута жена.

Фото: Твитер/Инстаграм/принтскрин/WCVB-TV Boston

 

- Како су ми објаснили, она је требало да заједно с колегом оде до аеродрома, али нико не зна да ли је ушла у тај такси. Оно што ме смирује је чињеница да ми је зет рекао да је убеђен да је она жива и да је добро, а ја му верујем! - каже Миланка и додаје да су њени ћерка и зет имали добар однос и брак.

Миланка каже за Курир и да је ћерку последњи пут видела у децембру.

- Дошла је 27. новембра у Београд и била је 10 дана. Решавала је неку папирологију и нисам приметила ништа сумњиво у њеном понашању - каже она:

Ана, која има троје мале деце и супруга, 1. јануара је око четири ујутру изашла из породичне куће у граду Кохасету и упутила се на бостонски аеродром како би се укрцала на лет за Вашингтон, где је морала хитно да се јави на посао. Међутим, како су навели из локалне полиције, она није стигла на аеродром.

Фото: Инстаграм/принтскрин/WCVB

 

Иначе супруг Београђанке Ане Волш, која је нестала у Америци, ухапшен је данас због ометања истраге у вези са њеним нестанком, али ово није први пут да Брајан Волш долази у сукоб са законом.

Брајан Волш је осуђен и за фалсификовање потврдних докумената и продају лажних слика Ендија Ворхола на интернету, преноси РТС писање мреже Ен-Би-Си Бостон.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".