Глумац је у жижи јавности због филма "Тома", али и поред велике популарности, ипак о приватном животу Милана Марића мало се зна. 

Милан (31) је наводно већ две и по године у вези са Јеленом Павловић (50), бившом директорком једне угледне фирме са којом од недавно и живи.

Фото: З. Кнежевић

 

Јелена је наводно због њега оставила породицу. Глумца су више пута приметили да улази у зграду код Павловићеве у Молеровој улици. Милан је у почетку долазио често код Јелене, а на крају се и преселио у њен стан.

- Јелена и Милан су се упознали преко заједничких пријатеља и брзо су се зближили. Разменили су бројеве телефона, тако је све почело, али нико од људи из њиховог окружења није имао појма да ће да уђу у везу. -

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Јелена је од Милана старија 19 година, али то им уопште није битно - навео је добро упућен извор и објашњава да су њих двоје лудо заљубљени, као и да су једно другом велика подршка.

- Њих двоје се заиста воле и сами знате ону чувену реченицу: "Љубав не пита за године". Нераздвојни су и ево, богами, већ су две и по године заједно. Марић живи с Јеленом у њеном стану у Молеровој улици.

(Wanted)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".