Певачица Јелена Карлеуша је средином године у јавном саопштењу открила да се разводи од свог дугогодишњег партнера, фудбалера Душка Тошића.

‒ Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо брак после 14 година. Нажалост, он себе више не види као део наше породице. Техничко-правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду ‒ нагласила је на почетку саопштења, које је објавила првих дана јула.

Међутим, Јелена Карлеуша у једном недавном интервју открила у каквим је односима сада са супругом.

‒ Нисмо предали папире за развод. Нека пише ко шта хоће, као и до сада. Мене то погађа као када слона уједе комарац за најдебље место. Нећу више никоме ништа да објашњавам, рекла је она за "Сторy".

Фото: ТВ ПРВА принтскрин

 

 

На питање да ли је себи рекла да је претерала када је објавила саопштење, одговорила је:

‒ Нисам претерала. Мора да се научи памети. Немам ја више године за губљење. Од сада ми је или-или све у животу. Немам више толеранцију. Изгубила се за ове 44 године трпљења.

Фото: АТА имагес

 

 

Ни овога пута Душко није давао изјаве, али је зато реч препустио правним заступницима, који су реаговали муњевито.

‒ Душко Тошић и Јелена Карлеуша су у преговорима око споразумног развода брака. У контакту смо са Јеленом и њеним адвокатима и надамо се да ће се укоро пронаћи мирно и споразумно решење, првенствено имајући у виду интересе њихових малолетних ћерки. Све остале медијске наводе везане за ту тему, у име мог клијента, демантујем као неистините ‒ поручио је адвокат Никола Премовић за "Курир".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".