Потрага за несталом Аном Волш у Масачусетсу траје већ 11. дан, а полиција у Бостону пронашла је прве доказе да је почињен злочин.

Истражитељи су пронашли кесе за ђубре са крвавим остацима, затим секире, ножеве, тепихе и коришћене потрепштине за чишћење, наводи новинарка Шерил Фјандака.

Више извора тврди, мада та информација још није званично потврђена, да су на тепиху и тестери које је полиција пронашла пронађени биолошки докази.

Репортер Бостон 25 њуза Тед Данијел, који отпочетка прати цео случај, на свом налогу на Твитеру објавио је да је више извора, који су желели да остану анонимни, потврдило да су у питању крв и људско ткиво.

Фото: принтскрин Инстаграм/anawalshe

 

 

Предмети су фотографисани и биће послати на анализу. Тепих са траговима крви упућен је на форензику.

Полиција је данас цео дан претраживала канте за смеће, контејнере, камионе за смеће и депоније у областима где је супруг Ане Волш, Брајан Волш, одлазио након што је последњи пут виђена.

Тужилаштво округа Норфолк саопштило је данас да су "истражне радње спроводене северно од Бостона јуче резултирале прикупљањем више предмета".

Чланови породице, подсетимо, последњи пут су видели Ану 1. јануара око 4 сата кад је требало да оде на аеродром "Логан" у Бостону, одакле је планирала да ухвати лет за Вашингтон где ради у агенцији за некретнине.

Ана, међутим, није ни стигла до аеродрома, а локални шеф полиције је рекао да немају ни потврду да је ушла у возило којим је требало да иде до "Логана".

Полиција је навела да је Ана веома активна на друштвеним мрежама, али да није користила свој мобилни телефон од Нове године кад је нестала.

Брајан Волш ухапшен је јуче због сумње да је обмањивао истражитеље и одређена му је кауција од 500.000 долара.

Фото: Јутјуб принтскрин/CBS Boston, Инстаграм принтскрин/anawalshe

 

 

 

Следеће рочиште заказано је за 9. фебруар.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".