Постоје људи који могу да издају и обмањују чак и најближе и најдраже људе без гриже савести. За разлику од њих, постоје и појединци за које је чак и ненамеран преступ нанет некоме, нешто недопустиво. Према астролозима, све је у утицају звезда и планета под којима су људи рођени.

Лав

Астролози су ове представнике Зодијака позиционирали као врло пажљиве и брижне људе. Лавови никада не доносе преурањене закључке, без обзира у којој се ситуацији налазе. То је због чињенице да су врло пажљиви према људима, у дословном смислу, страхујуц́и да некога не увреде речју или делом.

Вероватно се из тог разлога Лав сматра најоданијим и највернијим пријатељем, који је у стању не само да буде ту у тешким временима, вец́ и чини све што је у његовој моц́и да исправи ситуацију. Они својим пријатељством помажу да се суочите са депресијом и проблемима.

Рак

Астролози ове представнике Зодијака називају најразумљивијим, најљубазнијим, и најосетљивијим представницима савременог друштва. То је због чињенице да у било којој, чак и најтежој ситуацији, Ракови, пре свега, мисле на људе око себе, а тек онда на себе саме.

Када је човеку, чак и странцу, потребна помоц́, представници овог хороскопског знака сигурно ц́е понудити да помогну. Штавише, то ц́е учинити у било којој ситуацији, чак и ако немају слободног времена, а чекају их важне обавезе и планови. У ствари, не постоји такво разлог због којег Рак може да одбије да помогне особи у невољи.

Девица

Постоји пуно доказа о ведрини и оптимизму ових представника зодијачког сазвежђа. Заиста, кад год погледате у правцу Девице, дефинитивно ц́ете видети блистав осмех на њиховом лицу. У животу не постоји такав проблем или задатак који се не може решити, сматрају Девице, нарочито ако постоје такви пријатељи или колеге као што су они.

Својим оптимистичним расположењем Девице су у стању да реше сваку, чак и најтежу ситуацију. Штавише, имају осец́ај за тренутак који им омогуц́ава да се појаве баш када су најпотребнији. А са Девицом треба само искрено комуницирати, јер све бриге, унутрашње и спољашње, једноставно испаравају уз њу. И уместо њих долази осец́ај да ц́е све бити у реду.

(Стил)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".