Трочлана породица са бебом из Кикинде, слетела је јутрос аутомобилом у канал на путу између Кикинде и Башаида.

Аутомобил марке „хyндаи И 20“ у каналу се преврнуо, али су, по свему судећи, ваздушни јастуци сачували животе ових људи. Срећа је па у каналу није било ни воде.

У аутомобилу су били родитељи и њихова беба, млађа од годину дана, која је остала неповређена, док су отац и мајка задобили лаке телесне повреде. Како смо сазнали у Општој болници у Кикинди, где су све троје прегледани, мајка је задобила лакше повреде главе и грудног коша.

- Мушкарац има повређено ребро и надлактицу и биће упућен на ортопедски преглед и дијагностику у болницу у Зрењанин пошто наша болница тренутно нема ортопеда. Беба, тачније одојче је добро и оно је за кућно лечење. Отац и мајка детета имају лаке телесне повреде и надамо се да ће обоје бити добро – речено је „Новостима“ у Општој болници у Кикинди.

Незгода се догодила нешто пре осам сати, када је жена (31), која је возила аутомобил, из за сада непознатих разлога, изгубила контролу над возилом и слетела у канал поред пута. Ауто је с коловоза слетело код код насеља Винцаид. Прву помоћ путницима су пружили возачи који су туда пролазили и они су позвали полицију и Хитну службу.

- Полиција је обавила увиђај на лицу места и утврђује околности које су довеле до незгоде. Сво троје путника брзо је пребачено у болницу на преглед – потврђено је у Полицијској управи Кикинда.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".