Студенткиња Ивана К. (26) убијена је 24. децембра у изнајмљеном стану на Звездари.

Како пишу медији, убица је кобне ноћи испратио Ивану до стана, након чега је окончао њен живот дављењем, тако што јој је једном руком зачепио нос, а другом поклопио уста.

Њена пријатељица сумња да је реч о злочину из љубоморе, као и да је сигурно како убицу једна ствар није занимала - материјална корист.

Фото: Фејсбук принтскрин/Miodrag Krivokapić

 

 

- Била је добра и прелепа. Само нека љубомора злих људи може бити разлог за овако нешто. Понекад сам питала Ивану да ли има дечка, а она је одговарала: „Нема много поштених момака. Како да нађем таквог?“ Убицу сигурно није занимала материјална корист јер ништа није однео из стана. Могуће да је био заљубљен у њу. Њени родитељи сумњају да је убица неко с ким је била у вези или неко ко је желео да буде с њом, али му није узвраћено - каже једна пријатељица породице Кривокапић за Ало.

Подсетимо, Ивана је нађена мртва на кревету, и то с подигнутом блузом и откопчаним панталонама. Затекла су је њена два брата, којима се данима није јављала. Они су се, наводно, најпре распитивали по крају о њеној локацији, а потом су је видели непомичну кроз прозор.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Позвали су полицију и власницу стана, након чега су врата обијена. Ивана је имала и модрице по врату, као и повреде усана, ока, прстију на шаци и по подлактицама. Убица је по изласку из стана закључао, будући да кључ није пронађен. 

Иванина породица је на саслушању рекла да она раније није добијала претње.

(Ало)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".