Репортери Њујорк поста усликао је кроз прозор куће Ане Волш трпезаријски сто на којем су стајала два пасоша, али и црквени роковник.

Није познато због чега су пасоши били на столу, као ни коме припадају, а с обзиром на то да се налазе на видљивом месту, постоји сумња да је Брајан планирао бег.

Како је пренео Њујорк пост, у кући су усликане три боце скупоценог вискија, али и Анина порука коју је написала црвеним фломастером у новогодишњој ноћи.

 

- Вау! 2022... Каква година! Ипак, и даље смо овде и заједно! Хајде да нам 2023. буде најбоља до сада. Ми смо аутори наших живота... Храброст, љубав, истрајност, саосећање и радост. С љубављу, Ана - писало је на новогодишњој честитици.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".