Миша је у овој сцени непрестано нудио Ђоку са кафом и соком.

Овај лик тумачио је отац Глумац Томислав Трифуновић који данас има 75 година, а и непрестано учествује у глумачким пројектима. Ретко ко  знао да је он отац легендарних глумаца.

Сергеј на друштвеним мрежама неретко објављује његове фотографије, а са свадбе брата Бранислава поставио је селфи са оцем и мајком.

Томислав је играу у Народном позоришту у Крушевцу, али и у ужичком позоришту. Поред поменуте серије Томислава смо виђали и у серијама Nemanjići, Dug moru, Koreni...

Занимљиво је да Томислав глуми и у остварењу Кад порастем бићу кенгур, непревазиђен филм који генерација изнова и изнова гледају, а он се тамо остварио у улози Брациног оца, односно, Сергеј и Томислав у култном флиму играју оца и сина.

Иначе, Банетова и Сергејева мајка, Слободанка Трифуновић, такође је у младости била талентована глумица која је посветила свој живот породици и деци и одрекла се своје каријере.

- Била сам најбоља глумица у школи, добијала сам награде за рецитовања и писала песме. Не жалим што нисам отишла у глумице, а тек би онда била луда кућа Трифуновића - нашалила се Слободанка једном приликом.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".