Прошле недеље у јавности је одјекнула вест да следи развод Момчила Оташевића и Јелене Перчин који су након пет година одлучили да окончају љубавну причу. 

Њихов растанак изненадио је јавност.

Фото: В. Данилов

 

 

Црногорски глумац у септембру је рекао да би волео да поново снима са супругом, па је развод још веће изненађење, међутим гласине о кризи у њиховом браку кренуле су још у јуну прошле године, да би крајем 2022. године све зачинила гласина да су Момчило и сплитска глумица Ана Уршула Најев у вези, преноси "Сторy.хр".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

 

Према тврдњама извора поменутог магазина, између њих су варнице севнуле на снимању хумористичне серије Нове ТВ 'Кумови' у којој Уршула игра згодну, лепу и паметну докторку Луцију, а Момчило шармантног и срчаног Јанка, међутим поводом ових гласина ниједно од двоје актера није се оглашавало.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

 

Није познато колико је дуго трајала ова наводна романса нити да ли је то био окидач за развод Момчила Оташевића и Јелене Перчин, али глумица је у хрватском издању магазина Глориа отворено признала да пролази кроз тежак период.

- Глупо је од мене да лажем. Ми се растајемо. Увек сам се трудила да не причам о свом интимном животу, нисам причала ни о венчању, па нец́у ни о растави. Сваки раскид је грозан. Ужасан догађај и ужасан период. Концентрисана сам да будем што присутнија и трезвена због деце - рекла је она и додала да су за њу љубавне везе биле лутрија на којој је углавном губила.

(Story)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".