Prošle nedelje u javnosti je odjeknula vest da sledi razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin koji su nakon pet godina odlučili da okončaju ljubavnu priču. 

NJihov rastanak iznenadio je javnost.

Foto: V. Danilov

 

 

Crnogorski glumac u septembru je rekao da bi voleo da ponovo snima sa suprugom, pa je razvod još veće iznenađenje, međutim glasine o krizi u njihovom braku krenule su još u junu prošle godine, da bi krajem 2022. godine sve začinila glasina da su Momčilo i splitska glumica Ana Uršula Najev u vezi, prenosi "Story.hr".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

 

Prema tvrdnjama izvora pomenutog magazina, između njih su varnice sevnule na snimanju humoristične serije Nove TV 'Kumovi' u kojoj Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo šarmantnog i srčanog Janka, međutim povodom ovih glasina nijedno od dvoje aktera nije se oglašavalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

 

Nije poznato koliko je dugo trajala ova navodna romansa niti da li je to bio okidač za razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin, ali glumica je u hrvatskom izdanju magazina Gloria otvoreno priznala da prolazi kroz težak period.

- Glupo je od mene da lažem. Mi se rastajemo. Uvek sam se trudila da ne pričam o svom intimnom životu, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaki raskid je grozan. Užasan događaj i užasan period. Koncentrisana sam da budem što prisutnija i trezvena zbog dece - rekla je ona i dodala da su za nju ljubavne veze bile lutrija na kojoj je uglavnom gubila.

(Story)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".