Полиција је у кући Српкиње Ане Волш (39), која је нестала 1. јануара у Кохасету, у америчкој држави Масачусетс, пронашла нове поруке за које се сумња да су подметнуте.

Како преносе амерички медији, на зидовима су нађени папири формата А3 на којима су руком написане поруке упућене Брајану Волшу, Анином супругу, који је ухапшен због саботирања истраге.

Реч је о белешкама које хвале Брајана.

- Брајане, достојан си. Вредан си живота који живиш -, једна је од порука која је висила на зиду породичне куће Волшових.

На другом папиру је писало: “Брајане, ја те само волим. Ти си човек, пријатељ, отац. Твој хумор, љубав, мудрост, подршка, храброст су инспиративни. Вредан си свега”.

Према сумњама истражитеља, иако делује као да је поруке написала Ана, не искључује се могућност да их је подметнуо управо Брајан, и то да би себи дао још један алиби када је у питању њен нестанак.

– Сумња се да је тиме хтео да створи лажну слику о Аниној неизмерној љубави према њему, као и да није имала разлога да га се плаши. То може бити још један поступак који је унапред испланирао. Тиме је вероватно хтео да наведе истражитеље, али и јавност, да се запитају зашто би толико вољен човек наудио својој супрузи – наводи извор.

Брајан, иначе, није званично осумњичен за нестанак своје супруге, али докази прикупљени током истраге све више указују на то да је ипак умешан.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".