Рибе 

Да ли су Рибе најатрактивнији хороскопски знак? Да, бар тако тврде астролози. По њиховом мишљењу, већина најлепших жена на свету је рођена у овом знаку хороскопа. Ако их дуже гледате у очи, чувајте се! Очараће вас за час! Очи су њихов највећи адут, али неретко су и веома згодни.

Фото: Профимедиа

 

Вага 

Суптилна, префињена привлачност овог хороскопског знака је нешто ште је немогуће игнорисати. Ваге су један од најневероватнијих знакова Зодијака које ћете икада упознати. Краси их предивна коса, складно распоређене црте лица за које многи верују да су знак чистог савршенства. Али оно што је занимљиво код Вага, јесте што заправо много више освајају својом личношћу. 

Лав 

Лавови су познати по снажној личности и лидерским квалитетима, али они такође могу да буду запањујуће лепи. Ако сте Лав, то значи да сте један од најатрактивнијих знакова Зодијака. Адути су вам пуне, сензуалне усне и груди које су савршеног облика без обзира на величину. Код мушкараца су то јаке и мишићаве ноге.

Фото: Профимедиа

 

Близанци 

Познато је да Близанци спадају у један од најлепших знакова Зодијака. Најчешће их краси анђеоска лепота, њихово лице одише необичним спојем грациозности и интелигенције. За овај знак важи да је један од оних који делују на околину попут магнета. Тешко да ће се десити да када Близанци ушетају у неку просторију, остану непримећени. 

Ован 

Због свог пуног лица, Ован је један од најатрактивнијих знакова Зодијака. Невероватно је женствен, има лице савршених пропорција, а посебно је привлачан супротном полу јер одише неком топлином. У комбинацији са енергичном природом и невероватним шармом, лепота овог знака је непобитна.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".