Истраживачи су спровели студију да виде у којим месецима су рођени најуспешнији људи. За анализу су коришћени подаци 1.000 добитника са 10 различитих престижних награда, као што су Греми, Оскари, Светско првенство, Мишелинова звезда, Златни глобус, Пулицерова награда, Нобелова награда, Букерова награда, Златна палма и Олимпијске игре.

Месец са највише успешних и номинованих је април. Чак 99 добитника престижних награда је рођено у овом месецу. Занимљиво, осам људи од хиљаду делило је један датум рођења - 27. април.

Фото: Профимедиа

 

Новембар је био други, са 94. познатих и номинованих. Међу њима су добитници Оскара и Златног глобуса Ен Хатавеј и Леонардо Ди Каприо и добитник Мишелинове звезде Гордан Ремзи.

Март је био трећи најуспешнији месец – трећег месеца у години рођена су 92 добитника. Овог месеца рођене су петострука добитница Гремија Мараја Кери, добитник Златне палме Квентин Тарантино и вишеструка шампионка Агњешка Радванска .

Септембар, јануар и октобар су били четврти. Према подацима које је прикупио тим из Mi Heritage-a, у сваком од наведених месеци рођено је по 90 добитника различитих награда.

Фото: Профимедиа

 

За најмање "популаран" период за рађање успешних људи показао се фебруар - овог месеца рођено је 58 номинованих и успешних, укључујући Кристијана Роналда и Џенифер Анистон.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".